TOP maatwerk in stoffering

Meubelstoffering Nijkerk
Bank voor leraren kamer opnieuw gestoffeerd.

We kregen voor een nieuw te bouwen school de opdracht om de aanwezige meubels opnieuw te stofferen. Door de effen skai in een vrolijk kleur te combineren met de frisse gebloemde meubelstof is het een prachtig geheel geworden. Wat een goede keus dat er gekozen is voor her stoffering er is zoveel te kiezen uit de mooie meubelstoffen. Maar ook uit het oogpunt voor het milieu, minder afval, minder vervuiling. En daarnaast zijn de kosten ook minder dan de nieuw prijs. De meubels zijn flexibel de skaimeubelstof is afneembaar en de gebloemde velours meubelstof voor de lerarenkamer oogt fris en is aaibaar. Een leuke opdracht met een mooi resultaat. De meubels kunnen weer jaren mee.Cocktailstoel opnieuw gestoffeerd

Dit meubelstof op dit leuke Cocktail stoeltje was nog wel goed, maar niet mee van deze tijd. Door een modieuze meubelstof te kiezen met blokken in verschillende kleur in velours en weefstof is het een bijzonder stoeltje geworden. Het vrolijkt elke plek in huis op, waar het ook neer gezet wordt. Bij het stofferen moest er de nodige precisie aan te pas komen, omdat de stoel ronde vormen heeft en de blok enigszins door moet lopen. Maar het is de stoffeerder heel goed gelukt om het zo mooi te stofferen en vakwerk af te leveren.

 

Mooi effect van het blokpatroon.


Tweezitsbank.

Deze tweezitsbank is door ons gestoffeerd met een bijzondere meubelstof, welke is voorzien van een prachtige print met vlinders in een  mooie kleurstelling. De losse zitkussens zijn mooi afgewerkt met een piping, dit geeft de bank een stijlvolle uitstraling. Iets heel anders dan de oude meubelstof, het geeft de woonkamer een verfrissende look en de bank kan weer jaren mee.

Tweezitsbank opnieuw gestoffeerd.


Oud stoeltje opnieuw gestoffeerd.

Dit mooie oude stoeltje mochten we stofferen met een eigentijdse meubelstof in een honingraat motief met gecrushte velours. Het is overal neer te zetten en zal altijd in het oog springen.  Een aanwinst voor het interieur.

De rugleuning met de velours meubelstof.


Fauteuil opnieuw gestoffeerd.

Ook dit fauteuiltje was het waard om opnieuw gestoffeerd te worden. De frisse okergele meubelstof maakt er een opvallend object van. Echt een stoel waarin iedereen wel even wil gaan zitten.

Rugleuning