TOP maatwerk in stoffering

Meubelstoffering Nijkerk
Tweezitsbank.

Deze tweezitsbank is door ons gestoffeerd met een bijzondere meubelstof, welke is voorzien van een prachtige print met vlinders in een  mooie kleurstelling. De losse zitkussens zijn mooi afgewerkt met een piping, dit geeft de bank een stijlvolle uitstraling. Iets heel anders dan de oude meubelstof, het geeft de woonkamer een verfrissende look en de bank kan weer jaren mee.

Tweezitsbank opnieuw gestoffeerd.


Oud stoeltje opnieuw gestoffeerd.

Dit mooie oude stoeltje mochten we stofferen met een eigentijdse meubelstof in een honingraat motief met gecrushte velours. Het is overal neer te zetten en zal altijd in het oog springen.  Een aanwinst voor het interieur.

De rugleuning met de velours meubelstof.


Fauteuil opnieuw gestoffeerd.

Ook dit fauteuiltje was het waard om opnieuw gestoffeerd te worden. De frisse okergele meubelstof maakt er een opvallend object van. Echt een stoel waarin iedereen wel even wil gaan zitten.

Rugleuning


Schommelstoel opnieuw gestoffeerd.

Deze mooie oude schommelstoelen kom je niet meer zoveel tegen. Prachtig om hier weer nieuwe meubelstof op te mogen doen.
De keus van de meubelstof past mooi bij de stoel en kan weer jaren mee gaan. Leuk om in een moderne inrichting zo`n oud stoeltje neer te zetten.

Rug schommelstoel  gestoffeerd.


Fauteuil opnieuw gestoffeerd

Wat een goede keus, onze klant wist precies welke meubelstof op dit oude stoeltje moest. Zwart velours bij de zwarte romp. Het oude stoeltje is door de keus van de klant een prachtig fauteuiltje geworden. Natuurlijk helpen we onze klanten graag bij de keuze, maar het is ook mooi als klanten weten wat ze willen. De zwarte velours meubelstof maakt de fauteuil chic. De zilveren nagels brengen nog meer sjeu aan het fauteuiltje.

 

Mooie combinatie