TOP maatwerk in stoffering

Meubelstoffering Nijkerk
Cocktailstoel opnieuw gestoffeerd

Dit meubelstof op dit leuke Cocktail stoeltje was nog wel goed, maar niet mee van deze tijd. Door een modieuze meubelstof te kiezen met blokken in verschillende kleur in velours en weefstof is het een bijzonder stoeltje geworden. Het vrolijkt elke plek in huis op, waar het ook neer gezet wordt. Bij het stofferen moest er de nodige precisie aan te pas komen, omdat de stoel ronde vormen heeft en de blok enigszins door moet lopen. Maar het is de stoffeerder heel goed gelukt om het zo mooi te stofferen en vakwerk af te leveren.

 

Mooi effect van het blokpatroon.


Tweezitsbank.

Deze tweezitsbank is door ons gestoffeerd met een bijzondere meubelstof, welke is voorzien van een prachtige print met vlinders in een  mooie kleurstelling. De losse zitkussens zijn mooi afgewerkt met een piping, dit geeft de bank een stijlvolle uitstraling. Iets heel anders dan de oude meubelstof, het geeft de woonkamer een verfrissende look en de bank kan weer jaren mee.

Tweezitsbank opnieuw gestoffeerd.


Oud stoeltje opnieuw gestoffeerd.

Dit mooie oude stoeltje mochten we stofferen met een eigentijdse meubelstof in een honingraat motief met gecrushte velours. Het is overal neer te zetten en zal altijd in het oog springen.  Een aanwinst voor het interieur.

De rugleuning met de velours meubelstof.


Fauteuil opnieuw gestoffeerd.

Ook dit fauteuiltje was het waard om opnieuw gestoffeerd te worden. De frisse okergele meubelstof maakt er een opvallend object van. Echt een stoel waarin iedereen wel even wil gaan zitten.

Rugleuning


Schommelstoel opnieuw gestoffeerd.

Deze mooie oude schommelstoelen kom je niet meer zoveel tegen. Prachtig om hier weer nieuwe meubelstof op te mogen doen.
De keus van de meubelstof past mooi bij de stoel en kan weer jaren mee gaan. Leuk om in een moderne inrichting zo`n oud stoeltje neer te zetten.

Rug schommelstoel  gestoffeerd.